Persoonlijk advies Eenvoudige procedures Je eigen adviseur Advies op maat 0049 2822 9757 370

Bouwen in Duitsland

Zit uw (bouw)bedrijf aan het plafond in Nederland, maar denkt u wel na over uitbreiding? Uw bedrijf is gevestigd dicht bij de grens van Duitsland? Waarom niet uitbreiden naar onze oosterburen? Bouw uw bedrijf op in Duitsland! Laat dan Advies Groep Duitsland uw adviseur zijn. Wij denken met u mee vanaf het allereerste begin. Wij helpen u met het papierwerk en adviseren u waar nodig. Succesvol ondernemen in Duitsland doet u samen met Advies Groep Duitsland. Wij zijn persoonlijk, betrouwbaar, betaalbaar én snel.

Goede adviseur

Natuurlijk kunt u ons ook benaderen voor alleen het oprichten van een bedrijf in Duitsland, waarbij u een groot deel van de organisatie zelf in handen neemt. Maar gebleken is dat een goede adviseur in Duitsland die uw taal spreekt vele voordelen heeft.

Wat Advies Groep Duitsland u aanbiedt

Advies Groep Duitsland schrijft u in bij de Duitse Kamer van Koophandel en helpt u met het verkrijgen van een BTW nummer. Wij begeleiden u persoonlijk bij de Duitse notaris, boekhouder, bank en de financiën. De conceptakte stellen we samen op. Na het opstarten van uw bedrijf in Duitsland, kunnen wij u nog steeds van dienst zijn. Wij fungeren dan als meedenktank om uw bedrijf verder te bouwen. Advies Groep Duitsland heeft een aantal handige hulpmiddelen in huis:

  • De medewerkers van Advies Groep Duitsland spreken uiteraard vloeiend Duits én Nederlands. Er zijn daardoor geen grote afstanden naar de overheidsinstanties.
  • Ons kantoor is gevestigd in Kleef, een middelgrote stad in Duitsland net over de grens bij Nijmegen. Goed bereikbaar via Nederland.
  • In Kleef grondvest ook de Nederlands-Duits Kamer van Koophandel en het Nederlandse consulaat.
  • Wij hebben een groot netwerk tot onze beschikking.

Diverse sectoren

Velen bedrijven in de volgende sectoren zijn u al voorgegaan: transport, horeca, logistiek, sport, bouw, detailhandel, hotel en vakantieverblijven.

Contact opnemen