Wij zijn verhuisd per 01-08-2020 naar Rheinpromenade 12, postcode 46446 Emmerich am Rhein 0049 2822 9757 370

Ondernemen in Duitsland

Ondernemen in Duitsland, hoe werkt dat precies? U bent een Nederlandse ondernemen die graag in Duitsland wilt gaan uitbreiden? U wilt ook daadwerkelijk Duitse klanten bereiken? Het is handig om hierin begeleiding en advies te krijgen. Wij van Advies Groep Duitsland staan graag voor u klaar! Ook wanneer u wilt emigreren naar Duitsland of bijvoorbeeld uw personeelsleden. Wij zijn er voor u die in Duitsland een bedrijf wilt opstarten of vanuit Nederland uw activiteiten in Duitsland wilt uitbreiden. Wij zijn hierbij gespecialiseerd in logistiek, medische zaken, de Duitse dienstverlening, import en export, detailhandel en de horeca! Met onze kennis, ervaring en expertise heeft u een betrouwbare partner die u goed op weg helpt bij het ondernemen in Duitsland!

 

Contact opnemen Gratis advies gesprek

 

Voordelen ondernemen in Duitsland

Wist u al dat Duitsland de belangrijkste import- én exportpartner van Nederland is? De export van Nederland naar Duitsland is groot, maar liefst een kwart van onze export gaat richting onze buren. Zestien procent komt weer terug naar ons als import. Ondernemen in Duitsland is dus helemaal niet zo’n gek idee! Maar wat zijn dan precies de voordelen van ondernemen in Duitsland? Allereerst is de ligging perfect. Duitsland is ons buurland, die relatief dichtbij ligt qua vervoer. Het hangt natuurlijk af van de plaats van bestemming, maar in principe bent u met een paar uur waar u wilt wezen. Tevens wordt Duitsland omgeven door maar liefst 9 andere EU-landen! Dit maakt het een stuk eenvoudiger om van uit Duitsland ook die landen te bereiken. Tevens is het qua afzetmarkt een wijze zet om in Duitsland te ondernemen. Waar Nederland maar klein is, wonen er in Duitsland maar liefst 81 miljoen inwoners! Wonen in Nederland en ondernemen in Duitsland is dus een goede optie om uw producten en diensten voor een groot deel uit te breiden.

 

Contact opnemen Gratis advies gesprek

 

Hulp bij ondernemen in Duitsland

U wilt ondernemen in Duitsland, maar waar te beginnen? Want hoe is de wetgeving in Duitsland geregeld? Wij van Advies Groep Duitsland geven u hier graag advies en informatie over en begeleiden u van harte. Wij beschikken over meer dan 20 jaar ervaring en geven altijd een persoonlijke benadering. Wij luisteren goed naar uw wensen en geven daarop een op maat gemaakt advies. Hierbij krijgt u één contactpersoon die alles voor u doet. Wel zo handig! Hij of zij kan u perfect uitleggen hoe de wet en regelgeving in Duitsland verloopt en hoe u nu het best kunt ondernemen in Duitsland. Van Advies Groep Duitsland kunt u dus korte communicatielijnen verwachten, geen gecompliceerde procedures en ook nog eens de scherpste prijzen!

 

Contact opnemen
foto-1

Gerard

Directeur

(Nederlands, Engels, Duits)

gezicht-2

Marjet

Directeur bedrijfsontwikkeling

(Nederlands, Duits, Engels, Frans)

judy-1-300×300

Judy

Administratief medewerkster

(Engels, Duits)

Henk-1-300×300

Henk

ICT

(Nederlands, Duits, Engels)

rajai-1-300×300

Rajai

Boekhouding

(Engels, Duits)

olga_succes-300×300

Olga

Office manager & H.R.

(Nederlands, Engels)

Voor succesvol zaken doen in Duitsland

0049 28229757370