BOUW

Bedrijf oprichten

De Duitse GmbH (Gesellschaft mit beschränkter Haftung) is de meest voorkomende rechtsvorm in Duitsland. Deze rechtsvorm is te vergelijken met de Nederlandse BV (Besloten Vennootschap). Je kunt tegenwoordig ook kiezen voor de rechtsvorm UG (Unternehmer Gesellschaft haftungsbeschränkt). De UG wordt ook wel de mini GmbH of GmbH light genoemd.

Advies Groep Duitsland verzorgd de oprichting van een GmbH of UG binnen één dag!

Meer informatie
hostnet kantoor

Administratie kantoor

Wij verzorgen de boekhouding, administratie, correspondentie, arbeidsovereenkomsten, salarisadministratie, belastingaangifte en jaarrekeningen van je onderneming. Hierdoor worden deze zaken voor jou als ondernemer eenvoudig en overzichtelijk. Wij kennen jou, je doelstellingen en je bedrijf.

Één aanspreekpunt, snel, goed en betaalbaar.

Meer informatie
hostnet kantoor 2

Advies

Heb je advies nodig over verschillende zaken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wij geven bedrijfsadvies, juridisch advies, advies over de juiste bedrijfsvorm voor jouw bedrijf, uitbreiding of doorstarten in Duitsland, zakelijke en privé, de voor- en nadelen, en wonen en werken in Duitsland.

Zet met ons je eerste stappen in het buitenland!

Meer informatie
Telefoonservice

Duits adres & telefoonservice

Je kunt bij ons een Duits kantooradres huren. De post wordt bewaard en één maal per week digitaal of per post doorgestuurd. Wij bieden een Duitse telefoonservice, inclusief Duits telefoonnummer.

Hiermee heb je echt een Duitse uitstraling. Wij kunnen binnenkomende gesprekken opnemen of naar je doorschakelen.

Alle gesprekken worden in het Duits aangenomen.

Meer informatie
business-people-walking-in-city_4460x4460-1024×683

Personeelszaken & H.R.

Het ligt voor de hand dat je gaat werken met Duits personeel. Wij regelen al je personeelszaken, zoals werving en selectie, het opstellen van arbeidsovereenkomsten, salarisadministratie en ziek- en beter meldingen.

Wij nemen alle personeelszaken uit handen zodat jij je kunt concentreren op je kerntaken.

Meer informatie
Kantoor in Duitsland

Vertalen en tolken

Spreek of schrijf je geen of onvoldoende Duits? Dan is dit geen probleem. Wij vertalen en tolken voor je, en voeren je correspondentie (zowel brief als mailverkeer) in het Duits. Ook begeleiden we je naar de bank, notaris of andere overheidsinstanties. Daarbij staan we je bij als tolk, zodat er geen misverstanden ontstaan.

Binnen ons kantoor zijn wij vijftalig; Nederlands, Duits, Frans, Engels en Arabisch.

Meer informatie